Eldugták az igazi bérmegállapodást? (Varázslók SZakszervezete)

Megosztom
(Avagy a MÁV és a szakszervezetek év végi incselkedése.)

 
Alább olvasható a MÁV által kihirdetett, ez év december 12.-én aláírt 2023. évre vonatkozó „bérmegállapodás”.
Az irat 5.oldalán a 3.1. pontban feketén fehéren írva vagyon, hogy az alapbéremelés csupán 5 azaz öt százalék.
A  Kiegészító és vegyes rendelkezéseknek a 9. oldalon fellelhető 4.7. pontjában, elérvén a teljes kielégülés eufórikus állapotát, a felek félreérthetetlenül örvendeznek, hiszen bárminemű ünneprontó követelése a munkás vezéreknek, a munkáltatóval szemben még véletlenül sincs.
Az utolsó oldalon pedig a dicsőséges aláírók nevei tündökölnek.
 
Viszont a VSZ (VarázslókSZakszervezete) mérgelődő elnökének ugyancsak alább tanulmányozható, a szakszervezetünket ostorozó írása, valamint a megállapodás tartalma  között szabad szemmel is jól olvasható, de számunkra egyelőre megfejthetetlen ellentmondás feszül.
 
Ezért szeretnénk ha János megkísérelné a facebook megnyilvánulását kiegészítve a számunkra is érthetően elmagyarázni, hogy az aláírását tartalmazó megállapodásba miként került be az 5 százalék ezek szerint sajnálatos elírás. Hiszen valójában jóval többet, adj Isten talán  25 százalékos bérfejlesztést hozott a munkáltatóval való győzelmes küzdelem, gondosan titkolt hadizsákmánya.
 
Miután a kiegészítő tanulmány elkészül, és azt részünkre János elküldi, úgy honlapunkon természetesen örömmel közzé tesszük.

szerző: KVSZ
fotók: Internet
véleménycikk