Ugorj át velünk az új évbe, csatlakozz a K.V.SZ.-hez!

Megosztom

Ki és hogyan csatlakozhat a Korrekt Vasutas Szakszervezethez?

Szívesen várják mindazokat, akik nem ilyednek meg a saját árnyékuktól, akik nem félnek elmondani a munkahelyi problémáikat, akik nem félnek kiállni önmagukért és társaikért, akik iránymutatásra és segítségre vágynak a munkáltatóval szembeni érdekeik védelmében.

A belépés egyszerű:

A „K.V.SZ.-Korrekt Vasutas Szakszervezet Tagdíjlevonási kérelem, Belépési- és Adatkezelési nyilatkozat“ című nyomtatványa letölthető, azt kitöltve (olvasható betűkkel) és beszkennelve elküldve a kvsz {kukac} kvsz.hu elektronikus levelezési címre e-mailben, vagy levélben levelezési címükre, amely az 1141 Budapest, Pered utca 8.

K.V.SZ.-Korrekt-Vasutas-Szakszervezet-Tagdijlevonasi-kerelem-Belepesi-es-Adatkezelesi-nyilatkozat.

FONTOS! A munkáltató példányát ne vágja le senki, mert azokat a munkáltató képviseletein a szakszervezet ügyintézői adják le, hogy az adminisztrációval ne a tagokat terheljék.

Aki nem szeretne másik szakszervezet tagja maradni, azon személyeknek a következő nyomtatványt ajánlják figyelmébe a K.V.SZ. munkatársai:

Tagdíj levonási nyilatkozat visszavonása.

A csatlakozással kapcsolatos további részleteket az alábbi linkre kattintva olvashatnak az érdeklődők:

Csatlakozz hozzánk! Mert az érdekvédelem nem egy sötét alagút. Lépj át velünk az érdekvédelem világos oldalára!

Mit ajánl tagjainak a Korrekt Vasutas Szakszervezet?

Ők nem a nőnapi bonbonnal, vagy az év végi csokoládéval, törölközővel, vágódeszkával vagy épp köténnyel kívánják letudni a szakszervezeti munkát tagjaik felé.

A K.V.SZ.-nél a félszázalékos tagdíj nem vásárfiára kell, hanem korrekt érdekvédelemre.

Ezért ne várjon tőlük senki K.V.SZ. logóval ellátott zoknit ajándékba.

Kik a K.V.SZ. tisztségviselői?

Bárány Balázs Péter és barátai, küzdőtársai összefogva megalakították és a hivatali útvesztőkből kikeveredve nyilvántartásba vetették a Korrekt Vasutas Szakszervezetet.

Mostanra megérett az idő arra, hogy tegyék azt, ami egy szakszervezet feladata, aktív, tevékeny cselekedetekkel segítsék, és védjék a vasutas munkavállalókat, hogy a munkaviszonyukkal kapcsolatos érdekeik teljes körűen érvényesülhessenek.

A sokak által is jól ismert okok miatt hosszú időn át tehetetlenül, a „partvonalról“ voltak kénytelenek szemlélni a vasutas szakszervezetek süllyedését, minek következtében nőt a vasutasok kiszolgáltatottsága.

Sokak számára úgy tűnhet sokat vártak, ám talán érthető, hogy az emlékezetes küldöttgyűlést követően idő kellett ahhoz, hogy visszatérjenek.

Elegem lett az elvtelen, megalkuvó hozzáállásból, abból, hogy nem történik semmi, pedig látja mindenki, hogy a MÁV vezetése elfogadhatatlan terheket ró a dolgozókra.

Jelentette ki Bárány Balázs Péter a Népszavának adott interjúban.

Gulyás Erika újságírónő kérdésére, hogy hol van az ezredfordulón még országos vasutas sztrájkokat hozó lendület, az elnök azt felelte:

azóta „hivatásos forradalmárokká” lettek a szakszervezeti vezetők, bábokká váltak, féltik az egzisztenciájukat, tartanak tőle, hogy ha nem fogadják el a munkáltató terveit, akkor megszűnik a munkaidőkedvezményük és elveszítik a bérük egy részét.

Az új szervezet vezetésében csak egy aktív vasutas van, ezért őket nem érheti ez a vád.

A munkáltatók ezért nem tudják pénzzel és egyéb csecse-becsékkel elcsábítani, megkísérteni, vagy akár megzsarolni a K.V.SZ. tisztségviselőit. Így teljesen szabadon és függetlenül a tagság érdekeinek megfelelően tudják feladataikat ellátni.

összeállította: KISTELEKI BLANKA
fotó: Korrekt Vasutas Szakszervezet